Quina serà la catalunya què tindré? Preguntes sense resposta

Algú sap quina Catalunya tindrem quan ens desempalleguem de la “españa cañí” què tant mal ens fa (i no només a nosaltres)? Es que a mi ningú m’ho ha explicat això. Per exemple: quina Tributació tindríem (igualtat impositiva), quina Justícia tindríem (Igualtat davant la Llei), quin tipus d’industrialització o agricultura (Economia real); ni m’han explicat res sobre la Educació, la Sanitat o la Jubilació (Futur digne).
A hores d’ara no se quina policia tindré: els mossos que apallissen a la gent pacifica de les manifestacions, els mossos que apallissen a qualsevol pel carrer fins matar-lo o els mossos que surten a la Diada a fer-nos creure que son guapos, educats i defensors de “Tots” els catalans (no només els dels barris benestants)?
A hores d’ara no se si m’hauré d’empassar a l’església catòlica perquè segueixi robant, adoctrinant i fent apologia de la violència de gènere, la misogínia i la homofòbia; o viuré a un país laic on cadascú es finançarà de la seva butxaca al deu que li vingui en gana sense que surti dels seus temples (finançats també per ells)?
A hores d’ara no se quina banca m’haurà tocat en sort. Pública, como hauria de ser, o privada, per seguir robant-nos la Dignitat i el Futur? I quina moneda tindrem, un euro que en deixa sense sobirania monetària o ens anirem a buscar dòlars o pounds o tindríem la nostra pròpia moneda amb el seu valor real (que ja es de valents)? I els grans empresaris, seran els mateixos què tenen la seva riquesa protegida en paradisos fiscals mentre deixen misèria als seus paisos, o seran empresaris “catalans” què tributaran com tot bon català allò que sigui de justícia?

Petits detalls com: Sanitat Pública o privatitzada d’amagatotis com fins ara? Energia Pública o haurem d’anar a picar a la porta de les grans corporacions quan hi hagi una avaria i ningú vagi a repara-la? Autopistes Públiques o privades? Platges Públiques o privades (tots els accessos convertits en zona blava com fins ara)? Comunicacions privades, al preu que un consell d’administració decideixi, o Públiques? i l’aigua, Pública perquè sigui de tothom o privada per si hi ha algun problema de sequera algú pugui decidir destinar-la per a pal·liar la set del poble o per regar algun camp de golf? Ja se que son tonteries que no tenen res a veure amb banderetes i pàtries i vies i “V” meravelloses; però es que la vida, de viure-la amb honestedat o com un esclau de les supranacionals, canvia força.

No se si vosaltres teniu els mateixos dubtes. El que es a mi, la única cosa què m’està quedant prou clara es que hi haurà fronteres i amos, igual que fins ara, però en canvi ningú ha dit res important per a un ciutadà que aspirí a que els seus fills i nets visquin en un país de Llibertat, Dret, Justícia i Solidaritat.

Clar que cap la possibilitat de convertir la nostra costa en un port lliure per a la marina americana, o anglesa o de qui sigui; tindríem protecció i força feina per als contrabandistes, meuques, “xulos”, “camells”…
També cap la possibilitat de convertir-nos en paradís fiscal. Seriem un espai meravellós per al “ricachos” i tots tindríem feina netejant-los la merda i servint-los els menjars.
O cap la possibilitat de muntar un país de Casinos de Joc i Vici. Seriem un espai meravellós per a les màfies i els jugadors i puteros d’europa i asia. I tots tindríem feina netejant-los la merda, servint-los els menjars o fent de “camell” o meuca.

El que us deia. Dubtes i cap aclariment. Cap, fora d’un menyspreu total a l’españa actual: vergonyosa, indigna, servil, monàrquica i feixista què ens duu a la ruïna. Però us diré un secret, el que a mi em faria il·lusió es fer-me Gran en lloc de fer-me petitet. L’experiència em diu que una, cent o mil puces no li fan res al lle , però uns quants millons de puces el dessagnaran. Trobó que deu ser més senzill trepitjar mil formigues que aturar la “marabunta”. Per això, si em demanessin el meu parer, jo apostaria per una República Ibèrica laica. Clar que tothom sap que jo només dic bajanades sense massa sentit i la cosa de la pàtria i la bandera es quelcom més important.

Esta entrada fue publicada en Artículos, Confesiones, Opinión, Pensamientos y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s