Unes paraules per al ¿Honorable? Artur Mas.

Versión castellana

Ara que ha embolicat be la troca, ara que ha signat els papers i aprovat la llei de consulta; ara que un manipulat tribunal constitucional español ens ha engegat a norris tota la il•lusió (com a mínim a aquells pobrets que s’ho creien i sortien als carrers a moure banderetes). Ara que ha fet la hombrada per sortir a les pàgines de la Historia, ¿ens deixa sols perquè siguem nosaltres qui sortim al carrer a reclamar la independència mitjançant la desobediència civil?
Què busca “¿Honorable?” que vingui l’exercit  a depurar-nos mentre vostè, covard com tots els de la seva classe, fuig a muntar un típic govern en l’exili amb els quatre amiguets dels diferents partits?
Si vostès tinguessin honestedat i nosaltres intel•ligència, no demanaríem la independència, senyor. Estaríem lluitant per Catalanitzar españa, estaríem lluitant per que fos tota la població de la península la que sortís al carrer a reclamar una República Ibèrica federal i laica.  I seríem nosaltres, poble sotmès i amant de la llibertat, els qui aniríem a dir-los: “El Futur està en la Unió, en la Solidaritat dels uns amb els altres, en el Respecte mutu de tots amb tots: Catalans, Gallecs, Andalusos, Asturians, Bascos, Castellans… tots i cadascun dels qui volen viure com a Persones Lliures i no com a serfs esclaus”. I això no s’aconsegueix fent-se petits, senyor Mas, s’aconsegueix mitjançant la unió de tot el Poble, Poble al que ningú de vostès pertany ja que es sabut que es senten superiors a la resta, igual que li passa a la casta política espanyola.
Miri “¿Honorable?”, diu un proverbi africà que: “Diverses teranyines unides poden atrapar un lleó”. I nosaltres, el Poble (no pas vostè, això ho tinc clar), hem de lluitar amb un lleó molt fort què està recolzat històricament per: PSOE. Per vostès, CiU i per l’OPUS i resta d’oligarquíes). Queda clar doncs que no serà sent més petits com vencerem, sinó sent més i més grans, ja que aquesta es la nostra única força per aconseguir canviar la Llei per la Justicia.
Ja acabo “¿Honorable?”, només espero que la Historia Jutgi als individus com a vostè, com Rajoy, com la resta d’aquest govern central, així com als dels diferents governs autonòmics d’aquesta españa de vòmit. Que els jutgin a tots per permetre que hi hagi fam als carrers, que hi hagi nens desnodrits i que creixi dia a dia l’escletxa social mentre tots vostès manipulen a les persones per dur-les del no res fins a cap lloc.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Opinión, Pensamientos, relaciones humanas, terrorismo de estado y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Unes paraules per al ¿Honorable? Artur Mas.

  1. Pingback: Unas palabras para el ¿Honorable? Artur Mas. | El Día a Diario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s